Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omáčka ke zvěřině

fotka Omáčka ke zvěřině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Omáčka ke zvěřině:

500 ml zvěřinového vývaru  | 130 ml bílého vína  | 130 ml červeného vína  | 8 listů želatiny  | 2 lžíce rybízové zavařeniny  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Omáčka ke zvěřině:

V hrnci smícháme zvěřinový vývar, oba druhy vína, želatinu rozpuštěnou v teplé vodě, zavařený rybíz, mletý pepř a trochu soli. Směs zahřejeme a během zahřívání stále mícháme. Horkou omáčku přecedíme přes síto a podáváme k pečené nebo dušené zvěřině.


Fotky receptu Omáčka ke zvěřině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omáčka ke zvěřině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !