Použité suroviny receptu Omáčka na způsob tzv. pajšlová:
1/2 kg hovězí maso /kližka nebo pérko/
| 3 ks bobkový list
| voda, sůl
| trochu hladká mouka
| 1 kelímek smetana
| dle chuti ocet
| 3 kuličky celý pepř
| plátek slanina nebo tuk
| dle chuti polévkové koření Maggi
Postup přípravy receptu Omáčka na způsob tzv. pajšlová:
Do tlakového hrnce dáme vařit maso s bobkovým listem,
když se maso uvaří necháme vychladnout a umeleme na masovém strojku nebo na robotu. Maso vložíme do polévky a buď uděláme jíšku nebo stačí když do smetany zamícháme mouku a vlijeme do omáčky. Dochutíme polévkovým kořením a octem. Je výborná.
Fotky receptu Omáčka na způsob tzv. pajšlová:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!