Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omáčka Soubise

fotka Omáčka Soubise
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Omáčka Soubise :

500 g cibule  | 50 g másla  | 30 g hladké mouky  | 0,1 l bílého vinného octa  | 0,15 l hovězího vývaru  | 4 lžíce crème fraîche

Postup přípravy receptu Omáčka Soubise :

Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. V kastrolu s tlustým dnem rozpustíme pomalu máslo a přidáme k němu cibuli. Podusíme za stálého míchání, ale nenecháme zežloutnout. Přisypeme mouku a mícháme další 2 minuty. Přilijeme ocet, důkladně promícháme, osolíme a opepříme. Přikryjeme a velmi pomalu dusíme 15 minut. Nakonec přidáme vývar a opět pomalu vaříme za stálého míchání dalších 15 minut. Cibule by měla být rozvařená na hustší kaši. Ochutnáme a případně přikořeníme. Přidáme crème fraîche a za stálého míchání ohřejeme až téměř k varu. Znovu ochutnáme a případně přikořeníme. Podáváme teplé.


Fotky receptu Omáčka Soubise :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omáčka Soubise
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !