Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Omáčka z čerstvých žampionů

fotka Omáčka z čerstvých žampionů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Omáčka z čerstvých žampionů :

600 g žampionů  | 120 g slunečnicového oleje  | 2 cibule  | podle potřeby česnek  | špetka bílého pepře  | špetka soli  | špetka sladké papriky  | 200 g kysané smetany  | 100 g hladké mouky  | troška vegety

Postup přípravy receptu Omáčka z čerstvých žampionů :

Čerstvé žampiony pokrájíme na velmi malé kousky, dáme do hrnce, přidáme olej a nadrobno pokrájenou cibuli.
15 minut dusíme na mírném ohni za občasného míchání. Po 15 minutách zalejeme směs 1 a půl litrem vody, přidáme kořeniny a vaříme doměkka. Asi pět minut před dovařením přidáme papriku, 3 stroužky česneku a rozšlehanou kyselou smetanu. Podle potřeby můžeme zahustit hladkou moukou. Omáčku můžeme podávat na těstovinách nebo s masem a houskovým knedlíkem.


Fotky receptu Omáčka z čerstvých žampionů :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omáčka z čerstvých žampionů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !