Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařská pohotovost - Kečupová, špenátová a pažitková omáčka

fotka Kuchařská pohotovost - Kečupová, špenátová a pažitková omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Kečupová, špenátová a pažitková omáčka:

na kečupovou omáčku: kečup  |  majonéza  |  vinný ocet  |  cukr krupice  | na špenátovou omáčku: majonéza  |  sůl  |  (česnek)  | na pažitkovou omáčku: pažitka  |  zakysaná smetana  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Kečupová, špenátová a pažitková omáčka:

Kečupová omáčka:
kečup promícháme s majonézou, dochutíme vinným octem a trochou cukru.
Špenátová omáčka:
do rozmrazeného špenátového protlaku vmícháme majonézu a podle chuti dosolíme. Můžeme přidat prolisovaný česnek.
Pažitková omáčka:
smícháme nasekanou pažitku, zakysanou smetanu a sůl.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!




Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Kečupová, špenátová a pažitková omáčka:

Kuchařská pohotovost - Kečupová, špenátová a pažitková omáčka
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Kečupová,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !