Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařská pohotovost - Omáčka Aioli (Francouzská česneková majonéza)

fotka Kuchařská pohotovost - Omáčka Aioli (Francouzská česneková majonéza)
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Omáčka Aioli (Francouzská česneková majonéza):

podle chuti: česnek  | 0,5 kg vařených brambor  | 3 žloutky  |  slunečnicový olej  | podle chuti: citrónová šťáva  | podle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Omáčka Aioli (Francouzská česneková majonéza):

Prolisovaný česnek smícháme s najemno nastrouhanými vařenými bramborami, přidáme žloutky, olej, citrónovou šťávu, osolíme a do hladka rozmixujeme. Česnekem nešetříme.
A když rozpůlíme paličku česneku a na řezu orestujeme na pánvi, vznikne navíc půvabná a originální ozdoba.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!



Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Omáčka Aioli (Francouzská česneková majonéza):

Kuchařská pohotovost - Omáčka Aioli (Francouzská česneková majonéza)
Fotky vložil: admin 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Omáčka Aioli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !