Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omáčka játrová nebo slezinková

fotka Omáčka játrová nebo slezinková
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Omáčka játrová nebo slezinková:

3 dkg slaniny  | 20 dkg jater  | 1 menší cibule  | 5 dkg sádla  | 6 dkg hladké mouky  | 1 stroužek česneku  | 1 špetka kmínu  | 1 špetka pepře  | dle chuti: majoránka a sůl

Postup přípravy receptu Omáčka játrová nebo slezinková:

Slaninu pokrájíme na kostičky, rozpálíme, zpěníme na ní cibuli a opečeme naškrábaná játra nebo slezinu. Mírně je podlijeme a podusíme. Ze sádla a mouky usmažíme tmavší jíšku, rozředíme ji, přilijeme k játrům a omáčku povaříme asi 20 minut. Játra nebo slezinu můžeme také jenom pokrájet, odusit na cibulce a slanině, pak umlít na masovém strojku a přidat do povařené jíšky. Omáčku přikořeníme a osolíme podle chuti. Podáváme ji s příkrmy, především s těstovinami, jako samostatné jídlo.



Fotky receptu Omáčka játrová nebo slezinková:

Omáčka játrová nebo slezinková
Omáčka játrová nebo slezinková
Omáčka játrová nebo slezinková
Omáčka játrová nebo slezinková
Omáčka játrová nebo slezinková
Fotky vložil: ronecek,jessynka 
Hodnocení receptu Omáčka játrová nebo slezinková
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !