Vložil: | Popocatepe |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 20 |
|
|
Použité suroviny receptu Rajská omáčka z ruské kuchyně:
2 lžíce olivového oleje
| 1 cibule
| 1 stroužek česneku
| 1 zelená paprika
| 700 g rajčat
| 1 lžička soli
| 1/2 lžíčky sušené bazalky
| několik kapek omáčky z pálivých papriček
| 1 lžíce másla
| 1 lžíce mouky
| 1 lžíce rajské pasty
| 1 lžička medu
Postup přípravy receptu Rajská omáčka z ruské kuchyně:
Na oleji musíme osmažit cibuli do sklovita a přidat česnek. Zamíchat tam rajčata, papriku, pepř, sůl, bazalku a pálivou omáčku. Přikrýt a dusit po 30 minut. Propasírovat, nebo rozmixovat. Na pánvi rozehřát máslo a zamíchat do něj mouku. Usmažit světlou zásmažku a na ni nalít propasírovaná rajčata společně s rajskou pastou a medem. Ještě podusit po 10 minut.
Fotky receptu Rajská omáčka z ruské kuchyně:
Fotky vložil: katyakaty,jirajanka,Natural,Mangovka,MichelePrg,oko