Vložil: | katyakaty |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 140 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 23 |
|
|
Použité suroviny receptu Segedin:
1 a 1/2 kg kýty
| 4 cibule
| 6 stroužků česneku
| kmín
| sladká paprika
| 1 sklenice bílého zelí
| ocet
| citrón
| sůl
| 2 masoxy
| 1 zakysaná smetana
| 1 malá šlehačka
Postup přípravy receptu Segedin:
Cibuli zesklovatíme, přidáme maso nakrájené na kostky a 2 stroužky česneku nakrájeného na plátky. Osmahneme, přisolíme, přisypeme papriku, promícháme a zalijeme vodou. přidáme kmín a vaříme do poloměkka. Když je maso poloměkké přidáme pokrájené zelí a vaříme do změknutí. Smetanu smícháme se šlehačkou a přidáme prolisované 2 stroužky česneku. Vlejeme do omáčky, promícháme, necháme projít varem a dochutíme, solí, octem, citrónovou šťávou, kmínem a česnekem.
Fotky receptu Segedin:
Fotky vložil: katyakaty,Natural,Vikitorie,MichelePrg,BADAČA,Marci7,damami,evabel,Bezinka