Použité suroviny receptu Omeleta s fetou a tuňákem:
8 vajec
| 8 jarních cibulek
| 180 g fety
| z 200 g konzervy tuňáka
| 2 lžíce olivového oleje
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Omeleta s fetou a tuňákem:
V míse našlehejte vejce, poté přimíchejte salátové cibulky, nalámanou fetu nebo balkánský sýr a tuňáka. Ochutnejte a opepřete. Na pánvi rozpalte lžíci oleje. Nalijte na ni půlku směsi a nechte pět minut nerušeně opékat na nízkém plameni, dokud nebude téměř hotová. Omeletu pak dejte na tři až čtyři minuty pod rozpálený gril nebo pánev přikryjte poklicí. Stejně upečte zbytek směsi.
Fotky receptu Omeleta s fetou a tuňákem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!