Použité suroviny receptu Omeleta s růžičkovou kapustou:
6 vajec
| sůl
| pažitka
| 0,5 dl smetany
| 40 g oleje
| 150 g růžičkové kapusty
| 20 g oleje
| lžíce strouhanky
| 100 g uzeného masa
Postup přípravy receptu Omeleta s růžičkovou kapustou:
Vejce, smetanu, sůl a posekanou pažitku dobře vyšleháme, na horkém oleji upečeme 4 omelety, které natřeme náplní, svineme a hned podáváme. Náplň: na oleji udusíme růžičkovou kapustu. Při dušení podléváme horkou vodou. Potom přidáme strouhanku, dodusíme a do hotového zamícháme posekané uzené maso nebo šunku.
Fotky receptu Omeleta s růžičkovou kapustou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!