Vložil: | Mozart |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Omeleta s tuňákem:
8 ks vajec
| 8 lžic sladké smetany
| 2 lžíce zelené petrželky
| 2 ks papriky
| 1 ks feferonka
| 1 ks cibule
| 1/2 lžičky sušeného tymiánu
| 200 g tuňáka ve vlastní šťávě
| sůl, pepř
| 1 lžíce olivového oleje
Postup přípravy receptu Omeleta s tuňákem:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou papriku, feferonku, tymián a podusíme. Nakonec vmícháme tuňáka a osolíme. Vejce rozšleháme se smetanou, solí, pepřem a jemně nasekanou petrželkou. Ze směsi upečeme (velmi zvolna) na olejem potřené pánvi 4 omelety, naplníme je tuńákovou náplní a přehneme napůl. Omeleta s tuňákem se hned podává.
Fotky receptu Omeleta s tuňákem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!