Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Opařená kachna

fotka Opařená kachna
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Opařená kachna:

1 ks kachna  | 100 g tuku  | kousek celeru  | 1 ks petržel  |  petrželová nať  | 1 ks cibule  | 2 stroužky česneku  |  majoránka  | 1 lžíce vody  |  sůl  |  bílé víno  |  pepř

Postup přípravy receptu Opařená kachna:

Kachnu rozkrájíme na kousky, osolíme je a poprášíme moukou. Cibuli a očištěnou zeleninu pokrájíme na drobné kousky. Na rozpálený tuk dáme cibuli, zeleninu a kousky kachny, které ze všech stran dozlatova opečeme. Potom vše zalijeme vodou a vaříme doměkka. Okořeníme, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a nasekanou petrželovou nať. Podle chuti přidáme bílé víno. Opařená kachna je jí jako klasická polévka, kousky kachny sníme nakonec.


Fotky receptu Opařená kachna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opařená kachna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík