Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Opečené pohankové řezy

fotka Opečené pohankové řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Opečené pohankové řezy:

200 g pohanky  | 1/2 l vody  | 2,5 lžíce medu  | 2,5 lžíce nasekaných mandlí  | 4,5 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Opečené pohankové řezy:

Pohanku umeleme, nasypeme do vařící se vody a za stálého míchání chvíli povaříme. Odstavíme z ohně a necháme pohanku nabobtnat (asi 20 minut). Přimícháme med a posekané mandle. Kaši rozetřeme na vymazaný plech a necháme vychladnout. Po vychladnutí nakrájíme kaši na řezy, široké asi 5 a dlouhé asi 8 cm a tyto pohankové řezy pak opékáme na rozpáleném oleji na pánvi z obou stran do zlatohněda.


Fotky receptu Opečené pohankové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opečené pohankové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !