Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 29.04. 2025
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilá buchta

fotka Opilá buchta
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Opilá buchta :

4 ks vejce  | 15 ks kakaových piškotů  | 5 ks jablek  | 8 lžic cukru  | 18 lžic polohrubé mouky  | 5 lžic oleje  | 3 lžíce rumu  | 1 lžíce prášku do pečiva  | půl lžičky soli  |  máslo na vymazání formy

Postup přípravy receptu Opilá buchta :

Oloupaná jablka rozdělíme na osminky, zbavíme jádřinců a podusíme na pařáku asi 10 minut. Jablka by se neměla rozpadat!! Ze čtyř bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme 4 žloutky, pak 8 rovných lžic cukru krupice, půl lžičky soli, 5 lžic oleje a postupně přidáváme 16 lžic polohrubé mouky promíchané s práškem do pečiva. Formu (nebo remosku) vytřeme kouskem másla, vysypeme 2 lžícemi polohrubé mouky a nalijeme do ní polovinu těsta. Povrch poklademe kakaovými piškoty namočenými v rumu, zalijeme druhou polovinou těsta a poklademe osminkami jablek (širší stranou nahoru). Pečeme asi 20 minut v troubě zahřáté na 200 stupňů.



Fotky receptu Opilá buchta :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilá buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !