Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilcův kapr

fotka Opilcův kapr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Opilcův kapr:

kmín  |  petrželka  |  mouka hladká  |  bazalka  |  máslo  |  olej  |  mletá pálivá paprika  | 1 citron  |  oregano  | 1 sklenice piva  |  sůl  |  paprika mletá  | 1 kapr

Postup přípravy receptu Opilcův kapr:

Porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Mezitím oloupeme česnek a rozetřeme ho se solí. Maso potřeme česnekem, lehce posypeme kmínem, obalíme v mouce s trochou papriky a dáme na pekáč s rozpáleným olejem s máslem. Pečeme v troubě po obou stranách dozlatova. Ke konci pečení podlijeme rybu pivem, posypeme bylinkami(dobromysl, petrželka, bazalka ) a dopečeme doměkka. Podáváme s vařenými bramborami nebo chlebem. Místo kapra lze použít i jinou sladkovodní rybu např. pstruha


Fotky receptu Opilcův kapr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilcův kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !