Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilé pomeranče

fotka Opilé pomeranče
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Opilé pomeranče:

4 malé pomeranče  | 4 lžíce hnědého cukru  | 8 lžic pomerančového likéru  | 8 lžic vínovice  |  alobal

Postup přípravy receptu Opilé pomeranče:

Pečlivě oloupané a bílé kůžičky zbavené pomeranče vložíme rozpůlené do směsi z hnědého cukru a pomerančového likéru. 8 polovin pomerančů vložíme i s cukrovou šťávou do 8 kousků alobalu. Alobal uzavřeme tak, aby se k ovoci dostalo trochu vzduchu. Během grilování alobal otevřeme a polovice pomerančů obrátíme. Po grilování alobal zformujeme do mističek, pomeranče pokropíme každý 1 lžící vínovice a flambujeme.


Fotky receptu Opilé pomeranče:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilé pomeranče
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !