Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Opilý chlebíček

fotka Opilý chlebíček
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Opilý chlebíček:

180 g polohr. mouky  | 2-3 lžíce rumu  | 180 g cukru moučka  | 70 g másla  | 6 bílků  | 1/2 prdop  |  cukr moučka na ozdobu  | náplň  |  rum  |  dětské piškoty

Postup přípravy receptu Opilý chlebíček:

Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh.

Mouku smícháme s práškem do pečiva a sypkou směs opatrně vmícháme do sněhu. Vmícháme rum a nakonec pramínkem přilijeme i rozpuštěné máslo.

2/3 těsta nalijeme do formy na chlebíček (dobře vymazané a vysypané). Poklademe ho piškoty namáčenými v rumu, nahoru dáme zbytek těsta a povrch chlebíčku uhladíme směrem do stran. Pečeme zvolna v předehřáté troubě na 175 °C.

Hotový chlebíček necháme mírně vychladnout, potom ho vyklopíme a posypeme cukrem, případně ozdobíme rumovou polevou.


Fotky receptu Opilý chlebíček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilý chlebíček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !