Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ořechové řezy s jablky a smetanou

fotka Ořechové řezy s jablky a smetanou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Ořechové řezy s jablky a smetanou:

150 g hladké mouky  | 150 g cukru moučka  | 1 balení prášku do pečiva  | 1 balení vanilkového cukru  | 100 g másla nebo Hery  | 4 ks vajec  | 750 g oloupaných jablek  | 2 balení skořicového cukru  | 400 ml šlehačky  | 1 balení zakysané smetany  | 200 g vlašských ořechů

Postup přípravy receptu Ořechové řezy s jablky a smetanou:

Na těsto si připravíme hladkou mouku s práškem do pečiva, cukr s vanilkovým cukrem, rozpuštěné máslo nebo Heru, vejce a umleté ořechy. Vše důkladně zamícháme a pečeme při 180 stupních 45 minut. Mezitím, než se buchta upeče, si podusíme nakrájená jablka se skořicovým cukrem. Po vychladnutí naneseme na upečenou vychladlou buchtu. Na závěr ušleháme šlehačku se zakysanou smetanou, nastrouhanou citronovou kůrou a ztužovačem a naneseme na jablka. Necháme 10 minut celé odpočinout a podáváme.


Fotky receptu Ořechové řezy s jablky a smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ořechové řezy s jablky a smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka