Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2024
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oregonský biftek

fotka Oregonský biftek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Oregonský biftek:

600 g hovězí svíčková  | 8 ks toastový chléb - plátky  | 4 lžíce olej  | 1 lžíce polohrubá mouka  | 100 g játra - nejlépe husí  | 1 ks sterilovaná červená paprika  |  sůl, pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Oregonský biftek:

Omyté a osušené maso nakrájíme na osm plátků a lehce naklepeme a opepříme. Na dvou lžících oleje orestujeme dvě minuty z každé strany. Maso vyjmeme a orestujeme játra nakrájená na nudličky. V toustovači nebo na zbylém oleji připravíme toasty a po dvou rozdělíme na talíře. Na toasty položíme bifteky, na ně rozdělíme nudličky jater a osolíme. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, podle potřeby dochutíme solí, případně ještě kořením podle chuti a promícháme s vodou. Necháme přejít varem a nalijeme na bifteky s játry. Oregonský biftek ozdobíme proužky papriky a sekanou petrželkou.


Fotky receptu Oregonský biftek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Oregonský biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !