Vložil: | Dikinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 100 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Ostrý hovězí vývar s masem:
200 g předního hovězího masa
| kousek kousek mrkve, celeru, petržele a cibule
| 40 g polévkové těstoviny
| koření chilli a kari
| zrnko nového koření
| petrželka
| 150 g kostí
| 1,5 l vody
| tekuté polévkové koření
| 2 celé pepře
| sůl
Postup přípravy receptu Ostrý hovězí vývar s masem:
Dobře omyté kosti a maso zalijeme studenou vodou, přidáme pepř, nové koření a sůl, přivedeme do varu a vaříme velmi mírným varem, až je maso měkké. Dvacet minut před koncem varu přidáme očištěnou zeleninu, koření chilli a dovaříme. Těstovinu zavaříme do vařící osolené vody, uvaříme doměkka, ocedíme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a rozdělíme na talíře. Vývar procedíme, přidáme koření karí. Maso a zeleninu nakrájíme na kostičky, vložíme na talíře, zalijeme vývarem ochuceným tekutým polévkovým kořením a posypeme petrželkou.
Fotky receptu Ostrý hovězí vývar s masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!