Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovčí ocásky

fotka Ovčí ocásky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Ovčí ocásky:

1/4 kg vepř. masa /mleté/  | 1 ks cibule  | 1 ks vejce  |  Glutasol /špetka/  | 2 lžíce vody  |  Solamyl  |  Vorchestr  |  pepř

Postup přípravy receptu Ovčí ocásky:

Mleté maso promícháme s jemně nakrájenou cibulí a vejcem, přelijeme ostatními přísadami rozmíchanými ve 2 lžících vody. Důkladně prohněteme rukama a ze směsi pak tvarujeme válečky 2x4 cm a prudce smažíme na rozpáleném oleji ze všech stran. Ovčí očásky podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.


Fotky receptu Ovčí ocásky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ovčí ocásky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !