2 PL sušených hub
| 50 g másla
| 100 g ovesných vloček
| 30 g hladké mouky
| 1 l vody
| 100 g kořenové zeleniny
| 3 stroužky česneku
| sůl
| majoránka
| petrželka
Postup přípravy receptu Ovesná bramboračka:
Houby předem na dvě hodiny namočíme do vody. Na másle osmahneme vločky, zasypeme hladkou moukou, zalijeme vodou, osolíme a přivedeme do varu. Přidáme houby i s vodou ve které byly namočeny a nastrouhanou zeleninu. Povaříme 30 minut. Ovesnou bramboračku dochutíme česnekem rozetřeným se solí a přidáme špetku rozdrcené majoránky. Před podáváním přidáme nadrobno rozsekanou petrželku.
Fotky receptu Ovesná bramboračka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!