Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 18 |
|
|
Použité suroviny receptu Ovesný eintopf:
200 g loupaný oves
| 150 g uzené maso
| 1 ks cibule
| 1 ks mrkev
| 1 ks petržel
| 1 ks plátek celeru
| 150 g hlávkové zelí
| 2 lžíce sádlo
| 1 ks masový bujón
| sůl, pepř
| kmín, majoránka
Postup přípravy receptu Ovesný eintopf:
Propláchnutý oves dáme do hrnce, zalijeme ho vodou, osolíme a zvolna uvaříme do poloměkka. V kastrole na sádle osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené uzené maso, na kostičky nakrájenou zeleninu, předvařený oves, kostku bujónu, osolíme a okořeníme, a vše uvaříme doměkka. Ovesný eintopf jíme s chlebem.
Fotky receptu Ovesný eintopf:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!