Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovocné řezy se šlehačkou

fotka Ovocné řezy se šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ovocné řezy se šlehačkou:

2 jablka  | 1 pomeranč  | 2 kiwi  | 2 banány  | 2 lžíce citronové šťávy  | 15 lžic cukru  | 0,5 dl mléka  | 0,5 dl oleje  | 4 vejce  | 2 dl smetany  | 1 želatina  | 1 lžička prášku do pečiva  | 10 lžic polohrubé mouky

Postup přípravy receptu Ovocné řezy se šlehačkou:

Jablka oloupeme, vykrojíme jadřince a nastrouháme. Pomeranč oloupeme a nakrájíme na kousky. Banán oloupeme a nakrájíme na kolečka. Žloutky utřeme s 10 lžícemi cukru, přidáme olej, mléko, mouku, prášek do pečiva a vmícháme sníh z bílků. Hmotu natřeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme zvolna 20 minut. Po upečení posypeme strouhanými jablky, zalijeme uvařenou želatinou, do které jsme přidali 5 lžic cukru a necháme ztuhnout v chladu. Před podáváním ozdobíme šlehačkou a nakrájeným ovocem.


Fotky receptu Ovocné řezy se šlehačkou:

Ovocné řezy se šlehačkou
Ovocné řezy se šlehačkou
Ovocné řezy se šlehačkou
Ovocné řezy se šlehačkou
Fotky vložil: Vlamape 
Hodnocení receptu Ovocné řezy se šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !