Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovocný koláč ze sněhu

fotka Ovocný koláč ze sněhu
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ovocný koláč ze sněhu:

5 ks žloutků  | 150 g tuku  | 2 lžíce moučkového cukru  | 30 g droždí  | 6 lžic vlažného mléka  | 300 g hladké mouky  | 250 g měkkého tvarohu  | 500 g ovoce  | 5 ks bílků na sníh  | 200 g moučkového cukru na sníh  | 1 balíček vanilkového cukru na sníh

Postup přípravy receptu Ovocný koláč ze sněhu:

Z trošky mléka, mouky, cukru a droždí připravíme kvásek. Žloutky vymícháme se změklým tukem, přidáme kvásek, cukr, mouku a vypracujeme hladké těsto, které rozetřeme na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Na těsto rovnoměrně rozetřeme tvaroh, na který poklademe omyté čerstvé ovoce nakrájené na kousky. Necháme na teplém místě kynout a poté dáme péct do středně vyhřáté trouby. Mezitím si připravíme sníh. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr a šleháme dotuha. Když je koláč skoro hotový, vyndáme ho z trouby, potřeme ho sněhem a dáme ho dopéct dorůžova při 170 °C.


Fotky receptu Ovocný koláč ze sněhu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ovocný koláč ze sněhu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !