100 g Hery
| 100 g hladké mouky
| 4 dcl vody
| 1 vejce
| 1/2 KL cukru moučka
| 50 g pudinkového prášku
| 2 dcl mléka
| 100 g cukru
| Rama Culinesse
| ovogel
| ušlehaná Rama Cremefine na zdobení
Postup přípravy receptu Páj s banány:
Všechny suroviny na těsto důkladně promícháme a necháme asi 1 hodinu odležet. Potom vyválíme tenkou placku, vložíme a vytvarujeme ji do formy vymazané Ramou Culinesse a pečeme při teplotě 170 stupňů Celsia asi 10-15 minut.
Korpus necháme vychladit a plníme studeným pudinkovým krémem, do něhož jsme přidali nakrájenou Heru a důkladně vyšlehali. Na krém klademe podélně rozříznuté půlky banánů. Potom páj zalijeme ještě teplým aspikem, který jsme připravili ze 4 dcl vody a 20 g ovogelu. Páj necháme řádně vychladit a před podáváním zdobíme ušlehanou Ramou.
Fotky receptu Páj s banány:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!