250 g hladké mouky
| špetku kypřícího prášku
| 1 vejce
| 100 g cukru
| sůl dle chuti
| 125 g Ramy Creme Bonjour máslová pochoutka
| 1 balení vanilkového pudingu
| 200 ml Ramy Cremefine na vaření
| 500 g ovoce - maliny, ostružiny, borůvky
| 1 balení želatiny
Postup přípravy receptu Páj s ovocem:
Smícháme mouku s kypřicím práškem, přidáme vejce, cukr, sůl a Ramu a rychle vypracujeme těsto. Zabalíme do folie a 30 min a necháme odpočinout v chladu.
Do vymaštěné formy vložíme těsto. Dno propícháme vidličkou a pečeme v troubě na 200°C asi 20 minut. Podle návodu připravíme vanilkový puding, který však nevaříme v mléce, ale ve Ramě Cremefine na vaření. Ještě teplý vlijeme do upečeného koláče a necháme v lednici částečně ztuhnout. Mezitím připravíme ovoce, které do ještě tvárného pudingu ozdobně upravíme. Povrch potřeme vydatně za pomocí štětce rozpuštěnou želatinovou polevou.
Fotky receptu Páj s ovocem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!