Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 07.09. 2025
Dnes má svátek Regína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pálihuba

fotka Pálihuba
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Pálihuba :

250 g bílých fazolí  |  sůl  |  ocet  | nožička ostré klobásy  | 1 ks cibule  |  sádlo  |  hladká mouka  |  česnek  |  sladká i pálivá paprika  |  zakysaná smetana

Postup přípravy receptu Pálihuba :

Fazole přes noc namočíme do vody.
Druhý den je vaříme do měkka. Na sádle se zpěníme cibulku, zasypeme se mletou paprikou a moukou, promícháme a vytvoříme tak cibulovou jíšku. Tu zalijeme uvařenými fazolemi s vodou a polévku necháme ještě asi 10 minut povařit. Přidáme rozmačkaný česnek, ocet a klobásu nakrájenou na kolečka. Dobře promícháme, osolíme a a nakonec přidáme zakysanou smetanu.



Fotky receptu Pálihuba :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pálihuba
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !