Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius

fotka Pangasius
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Pangasius:

800 g pangasiuse - rybí filety  |  marináda:  |  bylinky  | 2 lžíce zakys. smetana  | 3 stroužky česnek  |  suš. zázvor  | 2 vejce  | 2 lžíce bílé víno  |  sůl  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Pangasius:

Mražené rybí filety osolíme. Asi po 5-ti minutách, až trochu povolí, je otřeme, osušíme a opět osolíme. Česnek oloupeme a rozdrtíme.
Připravíme si marinádu. Rozšleháme vejce, zakysanou smetanu, bílé víno. Vmícháme rozdrcený česnek, bylinky a podle oblíbenosti i sušený zázvor. Již nesolíme.
Pangase vložíme do marinády a necháme je asi 2 - 3 hodiny odležet. Potom filety opečeme na rozpáleném oleji dozlatova.
Pro slavnostnější příležitost podáváme pangase v marinádě s hranolky, nebo opečenými brambory a tatarskou omáčkou. Pro lehčí večeři jsou vhodné vařené brambory, nebo bramborová kaše. Samozřejmě nesmí chybět čerstvá zelenina v podobě salátu nebo oblohy.


Fotky receptu Pangasius:

Pangasius
Pangasius
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Pangasius
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky