Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangasius

fotka Pangasius
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Pangasius:

800 g pangasiuse - rybí filety  |  marináda:  |  bylinky  | 2 lžíce zakys. smetana  | 3 stroužky česnek  |  suš. zázvor  | 2 vejce  | 2 lžíce bílé víno  |  sůl  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Pangasius:

Mražené rybí filety osolíme. Asi po 5-ti minutách, až trochu povolí, je otřeme, osušíme a opět osolíme. Česnek oloupeme a rozdrtíme.
Připravíme si marinádu. Rozšleháme vejce, zakysanou smetanu, bílé víno. Vmícháme rozdrcený česnek, bylinky a podle oblíbenosti i sušený zázvor. Již nesolíme.
Pangase vložíme do marinády a necháme je asi 2 - 3 hodiny odležet. Potom filety opečeme na rozpáleném oleji dozlatova.
Pro slavnostnější příležitost podáváme pangase v marinádě s hranolky, nebo opečenými brambory a tatarskou omáčkou. Pro lehčí večeři jsou vhodné vařené brambory, nebo bramborová kaše. Samozřejmě nesmí chybět čerstvá zelenina v podobě salátu nebo oblohy.


Fotky receptu Pangasius:

Pangasius
Pangasius
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Pangasius
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !