Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangasius chutně bez soli

fotka Pangasius chutně bez soli
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pangasius chutně bez soli:

1 pangas  | špetka bazalky čerstvé  | špetka petrželky  |  drcený kmín  | na ozdobu  | 1 citron  | snítka bazalky čerstvé  | na potření oliv. olej  |  voda

Postup přípravy receptu Pangasius chutně bez soli:

Mraženého pangasia vložíme do zapékací misky, můžeme použít olivový olej v rozprašovači a lehce postříkat, posypeme mletým kmínem nebo drceným, pokud možno čerstvou bazalkou, ale i sušená nevadí. Dál posypeme petrželkou, můžeme též pokapat lehce citronem. Mírně podlijeme vodou a pečeme ve vyhřáté troubě nebo smažíme na pánvi podle návodu. Kdo má chuť, může použít i česnek.
Na zdobení můžeme použít citron a čerstvou bazalku. Pangasius připravený bez soli chutná dobře s vařenými brambory.


Fotky receptu Pangasius chutně bez soli:

Pangasius chutně bez soli
Pangasius chutně bez soli
Pangasius chutně bez soli
Fotky vložil: jessynka,tvackova1 
Hodnocení receptu Pangasius chutně bez soli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !