Vložil: | Hankca |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pangasius na pomerančích:
balení filetů z Pangasia
| 4 lžíce olivového oleje
| 1 pomeranč
| 1 citron
| sůl
| barevný pepř
| zázvor
Postup přípravy receptu Pangasius na pomerančích:
Rybu necháme rozmrazit a rozmraženou dáme do zapékací misky. V malé misce smícháme olivový olej se šťávou z pomeranče a citronu (může být i citronka), přidáme trošku soli a půl lžičky zázvoru. Dobře promícháme a nalijeme na pangasia. Poté opepříme a posypeme nastrouhanou kůrou z pomeranče. Dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme cca. 30 minut.
Fotky receptu Pangasius na pomerančích:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!