Maso z ryby nakrájejte na kostky zhruba 3x3 centimetry. Do malého hrníčku si připravte z jedné lžičky solamylu a asi z jedné lžíce vody máčený škrob. Bílek jemně našlehejte a přilijte škrob a sůl.
Ve woku rozpalte tuk na hodně vysokou teplotu a postupně osmažte všechny kousky do světlé barvy. Nechejte je na kuchyňském papírovém ubrousku okapat od přebytečného tuku. V pánvi zůstanou jen dvě lžíce tuku. Do rozpáleného tuku vložte kostičky cibule a zelený hrášek. Po zpěnění přidejte kari koření a promíchejte. Přikryjte poklicí a hrášek duste do změknutí. To trvá 3-5 minut. Nyní zalijte vývarem, ochuťte čínským vínem, (v nouzi lze vynechat), wei-su (nemusí být) a solí. Dobře promíchejte a přidejte plátky ryby. Krátce prohřejte a podle potřeby zahustěte máčeným škrobem.
Vyzkoušejte další báječné recepty s pangasiem:
Pangasius se sýrem a žampiony
Pangasius s čočkou
Pangasius v jogurtové omáčce
Pangasius s rajčaty
Pangasius v bramboráku