2 filety z pangasia po 150 g
| 1 filety lososa po 100 g
| olej
| rybí koření
| citron /šťáva/
| sůl
| pepř
| 1-2 cibulky
| 1 dl smetany
| 1 dl vývaru z ryb
| 6 krevet větších
| světlá jíška
Postup přípravy receptu Pangasius s lososem:
Na každý filet z pangasia položte plátek lososa, osolte, opepřete a okořente rybím kořením nebo koprem. Stočte do závitku od ocasu k hlavě.
Vymažte pekáč olejem, rybí závitky do něj vložte a posypte cibulí zelnačkou. Ve smetaně rozmíchejte rybí vývar a nalejte na závitky v pekáči. Chcete-li hustší omáčku, posypte smetanu instantní jíškou.
Pekáč zakryjte alu-folií a pečte v troubě vyhřáté na 180 st. C asi 25 minut. Ozdobte krevetami.
Fotky receptu Pangasius s lososem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!