Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangasius se zelenými fazolkami

fotka Pangasius se zelenými fazolkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pangasius se zelenými fazolkami:

600 g pangasia  |  olej  |  sůl  |  koření na ryby  | 4 vejce  | 400 g zelených fazolových lusků  | 150 g eidamu  | 200 ml mléka

Postup přípravy receptu Pangasius se zelenými fazolkami:

Rybí filety z obou stran osolíme, okořeníme a naskládáme do olejem vymazaného pekáčku. Rovnoměrně zasypeme fazolkami. Vejce rozšleháme v mléce s trochou soli a koření na ryby a rovnoměrně rozlijeme na fazolky. Všechno posypeme strouhaným sýrem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Upečeme do zezlátnutí povrchu (30-40 minut).
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Pangasius se zelenými fazolkami:

Pangasius se zelenými fazolkami
Pangasius se zelenými fazolkami
Pangasius se zelenými fazolkami
Fotky vložil: damami,avalanche2 
Hodnocení receptu Pangasius se zelenými fazolkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !