Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pánský pstruh

fotka Pánský pstruh
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pánský pstruh :

4 ks pstruzi  | 4 ks sardele  |  slanina dle chuti  | 10 dkg másla  | 2 dcl červeného vína  | 2 lžičky máslové jíšky  | 4 ks natvrdo vařená vejce  |  sardelová očka  | 1 ks citron  |  petrželka

Postup přípravy receptu Pánský pstruh :

Porce pstruhů protáhneme na nudličky nakrájenou slaninu a na proužky nakrájenými sardelkami. Trochu osolíme a upečeme na másle dozlatova. Po upečení rybu přelijeme červeným vínem a přendáme jí do ohřaté mísy. Šťávu zahustíme trochou jíšky, povaříme a procedíme na porce pstruhů. Ryby obložíme půlkami vajec se sardelkami, ozdobíme dílky citronu a bohatě petrželkou. Příloha: opečené brambory


Fotky receptu Pánský pstruh :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pánský pstruh
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda