500 g rybího filé
| 2 ks cibule
| 1 lžička mleté sladké papriky
| 60 g másla
| 1 lžíce rajčatového protlaku
| 30 g hrubé mouky
| 250 ml smetany
| 1 ks citrónu
| špetka soli
Postup přípravy receptu Paprikáš z rybího filé:
Filé nakrájíme na kostky. Na rozpáleném másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli , přidáme papriku, nakrájené filé, osolíme a dusíme. Přidáme rajský protlak, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Ve smetaně rozšleháme mouku, nalijeme na filé a krátce povaříme. Do hotového paprikáše přidáme trochu citrónové šťávy. Podáváme s brambory nebo hranolky.
Fotky receptu Paprikáš z rybího filé:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!