Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paprikášová polévka

fotka Paprikášová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Paprikášová polévka:

200 g vepřového masa (z plece, ramínka či kolena)  | 1 cibule  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 2 čerstvé nebo konzervované papriky (kapie)  | 1 dl smětany se 12% tuku  | 1 lžička hladké mouky  | 40 g polévkových těstovin  |  mletá červená paprika  |  sůl, pažitka  |  1.5 l vody

Postup přípravy receptu Paprikášová polévka:

Drobně pokrájenou cibuli zpěňte na oleji, přidejte maso pokrájené na kostičky, opečte je za stálého míchání a duste pod pokličkou. Po vydušení do tuku je zaprašte moukou, osmahněte, přidejte mletou papriku a rajčatový protlak a míchejte, až se oddělí tuk. Zalijte je vodou, rozmíchejte, osolte a vařte. K téměř měkkému masu přidejte pokrájené papriky (kapie), po chvilce zavařte těstoviny a uvařte doměkka. Hotovou polévku zlepšete smetanou, ohřejte k varu a posypte drobně pokrájenou pažitkou.


Fotky receptu Paprikášová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paprikášová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !