Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paprikové lusky po maďarsku

fotka Paprikové lusky po maďarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Paprikové lusky po maďarsku:

1,5 kg paprikových lusků  | 1/4 l oleje  | 1/4 l červeného vinného octa  | 2 lžičky soli  | 2 lžíce cukru  | 5 dkd křenu /kostičky/

Postup přípravy receptu Paprikové lusky po maďarsku:

1,5 kg paprik očistíme a nakrájíme na čtvrtky. Zahřejeme při střední teplotě olej a papriky na něm dusíme do sklovita ve dvou porcích. Pak je necháme na sítu okapat. Odkapanou šťávu, olej, l/4 litru vinného octa, sůl, cukr a křen zahřejeme až do bodu varu. Papriky napěchujeme do 1/4 litrových skleniček / asi 7 skleniček/. Horký vývar přidáváme po lžicích, až jsou papriky pokryté. Sklenice ihned uzavřeme víčkem, obrátíme dnem vzhůru asi na 10 minut.


Fotky receptu Paprikové lusky po maďarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paprikové lusky po maďarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles