Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Paprikové lusky po toskánsku

fotka Paprikové lusky po toskánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Paprikové lusky po toskánsku :

4 paprikové lusky  | 4 lžíce oleje  | 20 g cibule  | 200 g mletého vepřového masa  | 50 g šunky  |  sůl, pepř  | 50 g vařené rýže  | 1 lžíce petrželky  | 2 lžíce čedaru  | 50 g másla

Postup přípravy receptu Paprikové lusky po toskánsku :

Paprikové lusky zbavíme semen. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mleté maso, šunku, osolíme, opepříme a krátce osmahneme. Odstavíme z ohně a přidáme vařenou rýži, sekanou petrželku, strouhaný sýr a promícháme. Hmotou naplníme lusky, vložíme je do máslem vymazané ohnivzdorné misky, přelijeme zbytkem másla a pečeme asi 30 minut.


Fotky receptu Paprikové lusky po toskánsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paprikové lusky po toskánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !