Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pařížská květáková polévka

fotka Pařížská květáková polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pařížská květáková polévka:

1 květák  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce polohrubé mouky  | 800 ml masového vývaru  | špetka soli  | 250 ml mléka  |  muškátový květ  | 1 žloutek  | 250 ml smetany

Postup přípravy receptu Pařížská květáková polévka:

Očištěný květák rozdělíme na růžičky a opláchneme studenou vodou. Květák 10 minut povaříme. Vyjmeme jej, necháme okapat a cca dvě třetiny propasírujeme. V polévkovém hrnci rozpustíme máslo, nasypeme mouku a upražíme světlehnědou jíšku. Zalijeme ji vývarem, osolíme, promíchámea asi 10 minut vaříme. Přidáme prolisovaný květák, koření a zalijeme mlékem. Nakonec do polévky přidáme žloutek rozšlehaný ve smetaně a už nevaříme.


Fotky receptu Pařížská květáková polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pařížská květáková polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles