Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pařížské kremrole

fotka Pařížské kremrole
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pařížské kremrole:

1 balíček lístkového těsta  | 1 šlehačka  | 2 lžíce kakaa  | 1 lžíce cukru krupice

Postup přípravy receptu Pařížské kremrole:

Z těsta vyválejte placku, asi 2-3 mm silnou. Vykrájejte pruhy asi 2,5 - 3 cm široké. Omotejte trubičky na kremrole a položte na plech. Pečte 20 minut v horké troubě. Po vychladnutí, plníme pařížskou šlehačkou.
Náplň (šlehačka): Do šlehačky přidáme kakao, cukr a zamícháme. NEŠLEHAT. Za stálého míchání uvedeme do varu, nechte vychladnout a v lednici odstát do druhého dne. Druhý den ušleháme a plníme.


Fotky receptu Pařížské kremrole:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pařížské kremrole
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !