Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pařížské řezy s pudinkovou šlehačkou

fotka Pařížské řezy s pudinkovou šlehačkou
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pařížské řezy s pudinkovou šlehačkou:

1 vejce  | 1 hrnek cukru krupice  | 1 hrnek oleje  | 1/2 hrnku mléka  | 1 a 1/2 hrnku polohrubé mouky  |  Pudinková šlehačka:  | 1 ztužovač šlehačky  | 100 ml mléka  |  Pařížský krém:  | 1 šlehačka  | 40 g kakaa  | 40 g cukru krupice  | 2 vanilkové cukry

Postup přípravy receptu Pařížské řezy s pudinkovou šlehačkou:

Ušlehat a upéct ve vymazané dortové formě, po vychladnutí proříznout. Pudinková šlehačka: Vše ušlehat do hustého krému, kterým promažeme korpus. Pařížský krém: Den předem svařit 1 šlehačku + 40 g kakaa + 40 g cukru krupice + 2 vanilkové cukry. Přes noc vychladit v lednici. Poté ušlehat a použít buď v této formě nebo opatrně zašlehat do 100 g másla – podle chuti případně dosladit a ochutit rumem (já použila v kombinaci s máslem a rumem). Pařížský krém natřít na promazaný dort a ozdobit polevou.


Fotky receptu Pařížské řezy s pudinkovou šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pařížské řezy s pudinkovou šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !