Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Parma s citrónovou omáčkou

fotka Parma s citrónovou omáčkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Parma s citrónovou omáčkou:

1 parma  | 1 cibule  |  pepř  |  nové koření  |  ocet  | 1 bobkový list  | 1 citron  | 3 lžíce másla  | trocha mouky hladké  | 2 žloutky

Postup přípravy receptu Parma s citrónovou omáčkou:

Rybu oškrábeme, vykucháme, vymyjeme a provázkem přivážeme ocas k hlavě. Pak ji dáme do hrnce a polijeme šálkem octa. Do kastrolu s vařící vodou dáme cibuli, sůl, bobkový list, nové koření, pepř a do toho vložíme rybu. Vaříme 15 minut. Mezitím uděláme světlou jíšku a zalijeme vodou z vařící se ryby.Do omáčky přidáme 1/2 citronu, jemně posekanou kůru a šťávu, na špičku nože muškátový oříšek a vše necháme dobře povařit. Před dokončením vmícháme 2 žloutky a omáčkou pak parmu polijeme.


Fotky receptu Parma s citrónovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Parma s citrónovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !