Postup přípravy receptu Parmazánové kuře se zelenými brambůrkami:
Nejprve si rozehřejeme gril na 220 °C a vyložíme si pekáček, nebo zapékací misku pečícím papírem. V hlubším talíři rozšleháme bílek, pepř a sůl vidličkou. Do druhého talíře nasypeme strouhaný parmezán. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a namáčíme v našlehaném bílku a poté v sýru- ten lehce rukou přimačkáváme. Pak obalená prsíčka naskládáme do pekáčku (zapékací misky) a z každé strany grilujeme 6 minut, plátky musí být hnědé a křupavé.
Mezitím si pečlivě omyjeme brambory, nakrájíme je na kostky a vložíme do vroucí vody, vaříme 12 minut, poté přihodíme hrášek a vaříme ještě 3 minuty a slijeme vodu. Brambory s hráškem promícháme s omytými a osušenými listy baby špenátu, olejem a octem, osolíme a opepříme čerstvě namletým pepřem.
Příloha ke grilovaným kuřecím plátkům je hotová a už můžeme jen hodovat.