Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pasiáns:
2 bílky
| 140 g krystálového cukru
| 1/8 l vařené černé kávy
| 100 g hladké mouky
Postup přípravy receptu Pasiáns:
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Cukr zalejeme černou kávou a uvaříme hustý sirup, který ihned lejeme za stálého šlehání do sněhu. Sníh se sirupem ještě dobře prošleháme. Nesmí téci. Ke sněhu přimícháme mouku a necháme těsto vychladnout. Chladným těstem naplníme plátěný pytlík s menší trubičkou a formujeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech kolečka, elipsy a různé číslice a písmena. Pečivo poté pomalu usušíme v mírně vyhřáté troubě.
Fotky receptu Pasiáns:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!