Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paštika králičí

fotka Paštika králičí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 165 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Paštika králičí:

4 celá játra z králíků  |  sůl  | 1 velké vepřové koleno i s kůží  |  paštikové koření  |  maso z králičích předků  |  koření:tymián, nové koření, usušená citronová kůra, jalovcové kuličky, pepř, zázvor, muškátovy květ-vše najemno rozdrdíme a dáme do uzavřené skleničky

Postup přípravy receptu Paštika králičí:

Předky králíků i s hlavami a vepřové koleno uvaříme v papiňáku téměř na kaši, obereme a se syrovými játry rozemeleme, okořeníme, osolíme dle chuti a vše v mixéru nebo v elektrickém šlehači našleháme do pěny. Pozor: musí se přidávat i vývar! Mixovat po částech a pak smíchat v misce. Plníme do sklenic o obsahu 0,5 l, zavíčkujeme a 2 hodiny sterilizujeme na mírném ohni. Po vychladnutí mažeme na pečivo nebo na chléb. Mleté králičí maso se hodí i jako náplň do paprik. Z předků králíků je vynikající i normální pajšl-plíčky.


Fotky receptu Paštika králičí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paštika králičí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !