Použité suroviny receptu Paštika z kuřecích jater:
300 g kuřecích jater
| mléko
| sůl
| pepř
| paštikové koření
| 100 g změklého másla
| 100 ml smetany na šlehání
| brusinkový kompot
Postup přípravy receptu Paštika z kuřecích jater:
Játra namočíme na 24 hodin do mléka a postavíme do ledničky.
Po vyjmutí necháme okapat, vložíme do vroucí vody a 4-5 minut
povaříme. Scedíme a po vychladnutí rozmixujeme.
Osolíme, opepříme, vmícháme paštikové koření a změklé máslo
(nikoli rozehřáté)- já dávám Floru.
Opět rozmixujeme a dobře vmícháme smetanu.
Paštiku z kuřecích jater naplníme do formy a dáme vychladit. Krájíme na plátky, můžeme ozdobit brusinkovým kompotem.
Fotky receptu Paštika z kuřecích jater:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!