Vložil: | Natural |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 5 |
|
|
Použité suroviny receptu Patizony v sladkokyselém nálevu:
2 l vody
| 1/2 litru 8% octa
| 8 dkg soli
| 15 dkg cukru
| 25 sacharinů
| dle potřeby: kopr, křen, cibuli a mrkev
| dle potřeby: nové koření a pepř
| dle chuti: hřebíčky
| 2 patizony
Postup přípravy receptu Patizony v sladkokyselém nálevu:
Nálev svaříme z 2 litrů vody, 1/2 litru 8% octa, 8 dkg soli (3 lžíce),
15 dkg cukru (6 lžic vrchovatých) a 25 sacharinů.
Do každé 1 lt. sklenice přidáme kopr, křen, cibuli, mrkev, 3 ks pepře, 3 ks nové koření, 2 ks hřebíčku.
Uzavřeme a sterilujeme.
Fotky receptu Patizony v sladkokyselém nálevu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!